Micsorare sani, mamoreductie, reducerea volumului sanilor, reducerea marimii sanilorMicsorare sani, mamoreductie, reducerea volumului sanilor, reducerea marimii sanilor  
CLINICA
DOCTORUL
INTERVENTIA
PROGRAMAREA
GALERIE FOTO
CONTACT

CLINICA
Situata in cadrul complexului Lia Manoliu din Bucuresti, in imediata vecinatate a bazinului de innot olimpic cu acelasi nume, clinica Medsport, rezultatul unui proiect comun romano-german, este un centru chirurgical de inalta performanta. Clinica beneficiaza de doua blocuri operatorii complet utilate, salon pre- postoperator, rezerve cu unul, doua, trei paturi, grad ridicat de confort si igena, cabinete de...
CONTACT

Spitalul Universitar CF 2
B-dul Marasti 63, sect 1,Bucuresti
Tel: +40724.044.900 / +40723632198
E-mail: office@drgrecu.ro

Clinica MedSport

Bvd Maior Coravu nr. 36-38
Tel: 0723632198

MICSORARE SANI
:: INTERVENTIA

Mamoreductia reprezinta o interventie de chirurgie plastica prin care se obtine in plus fata de mastopexie si micsorarea volumului sanilor.Sanii voluminosi fie constitutional fie datorati unor modificari hormonale devin cu timpul o povara permanenta ce poate duce la modificari de postura insotite de migrene, dureri ale coloanei vertebrale ,eroziuni tegumentare cronice si discomfort estetic.Insotita de lipoaspiratie, abdominoplastie si tratament de reechilibrare nutritionala, reducerea greutatii sanilor poate determina un adevarat sentiment de usurare si libertate in viata de zi cu zi.

Consultatia

Consultatiile preoperatorii in cadrul chirurgiei estetice reprezinta un timp esential si delicat atat pentru chirurgul plastician cat si pentru viitorul pacient.In timpul consultatiei se va pune baza viitorului plan terapeutic in functie de dorintele dumneavoastra si ajutat de sfatul si experienta specialistului, astfel incat rezultatul final sa fie cel la care visati.

Planul chirurgical va fi individualizat pentru a se adresa nevoilor si obiectivelor personale.

       La ce sa va asteptati:

Consultatia initiala va decurge ca o discutie libera in care chirurgul plastician va va informa despre caracteristicile interventiei de chirurgie estetica pe care o solicitati precum si despre posibilele alternative sau asocieri de procedee terapeutice. Veti primi raspunsuri detaliate asupra problemelor care va preocupa si veti fi informat asupra algoritmului terapeutic de la inceput si pana la recuperarea finala.

In continuare, veti informa chirurgul plastician asupra posibilelor probleme de sanatate si vi se va efectua un examen clinic general si al zonelor de interes.

Vi se vor prezenta cazuri similare cu al dumneavoastra inainte si dupa operatie ajutandu-va astfel sa aveti o imagine cat mai corecta asupra viitorului rezultat

In cazul mamoreductiei impreuna cu chirurgul plastician veti aprecia dimensiunile dorite dupa efectuarea interventiei. Marimea noii areole, pozitionarea cicatricilor vor fi deasemenea luate in discutie precum si oportunitatea remodelarii aditionale a siluetei prin lipoaspiratii regionale sau abdominoplastie. Intrucat interventia se adreseaza glandei mamare examenul local minutios si mamografia sunt importante.

Interventia chirurgicala

In principiu mamoreductia consta in indepartarea surplusului glandular precum si a pielii in exces astfel incat noul san sa beneficieze de o marime, forma si pozitionare normale in raport cu intregul corp.Acest deziderat se realizeaza prin aplicarea unor incizii de abord in jurul areolei si in santul inframamar astfel incat sa permita viitoarelor cicatrici o vindecare fiziologica si o cat mai buna camuflare a lor.

Important

Prin mamoreductie se poate obtine:

•  Micsorarea dorita a volumului si greutatii sanilor  
 

•  Accentuarea proiectiei sanilor  
 

•  Ascensionarea areolelor si micsorarea lor  
 

•  Rezolvarea eventualelor asimetrii  
 

•  Mamoreductia interfera cu procesul de alaptare de aceea nu se recomanda viitoarelor mamici

Posibile complicatii

Hematomul, seromul , dehiscenta plagii , necroze areolare sunt posibile dar rare. Tulburari tranzitorii , prelungite asupra sensibilitatii mamelonare.

Revenirea la normal

Imediat dupa operatie veti purta un garment special ales inainte de operatie impreuna cu chirurgul plastician. Acesta are rolul de sustinere a sanului operat si de a facilita vindecarea. Mobilizarea este permisa de a doua zi, activitatile usoare dupa 2-3 zile.Munca de birou poate fi reluata dupa 6-7zile iar firele se extrag dupa 10-12 zile.

Discomfortul dureros dupa mamoreductie este minim, el manifestandu-se frecvent prin usturimi si senzatie de tensiune ce vor diminua dupa primele zile.

Planifica-ti operatia

Mamoreductia este o interventie de chirurgie estetica si se realizeaza in conditii de programare.

Daca va ajuta aveti posibilitatea de a fi insotita de cineva apropiat inainte si dupa operatie.

Rezolvati-va problemele curente pentru a beneficia de o perioada relaxanta in timpul recuperarii.

Inainte de operatie nu mai mancati si nu mai beti nimic incepand cu ora O

Indepartati toate produsele cosmetice in ziua operatiei

Renuntati la folosirea medicamentelor pe baza de aspirina, vitamina E si a anticonceptionalelor.

Se recomanda supliment de vitamina C cu 2-3 saptamani inainte de operatie pentru sustinerea cicatrizarii.

Perioada menstruala este de evitat

Expunerea la soare este interzisa pana la disparitia completa a echimozelor

Se recomanda evitarea radiatiilor solare pentru 9 luni, timp necesar maturizarii cicatricilor

Veti putea face dus din a doua sau a treia zi.www.drgrecu.ro
Dr. Ovidiu Grecu
medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva ...

www.lipoaspiratia.ro
Lipoaspiratia reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic prin
care se obtine o remodelare a conturului corpului data de
indepartarea excesului adipos din diferite zone
www.rinoplastia.ro
Rinoplastia sau rinocorectia reprezinta interventia de chirurgie estetica prin care se poate modifica forma si dimensiunea nasului.
www.mariresani.ro
Ce vi se potriveste siluetei dumneavoastra: sanul rotund, in picatura,  sani inalti sau mai...

Web design: Dezibel Media
Web hosting: Web Hotel
© 2006 Dr. Grecu. Toate drepturile rezervate.
Home | Clinica | Doctorul | Interventia | Programare | Galerie foto | Contact
Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: micsorare sani, mamoreductie, reducerea volumului sanilor si reducerea marimii sanilor pentru Google, cel mai puternic motor de cautare web.
jocuri www.cere.ro Romanian Top 30 Best-top Romania : Lista de top globala Medicina ClickLink.ro Director Web Clink.ro Adauga site in top online Voteaza / Adauga Site Anunturi